Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní závody 2012

29. 11. 2012

 Gratulujeme našemu členovi Petru Brázdovi k titulu Mistr ČR v kategorii Mbkj v podzimní části sezony 2012/2013

 

brazdic_a.jpg

 

Zde přikládám jeho komentář....

Podzimní sezóna je za námi. Krátce poreferuji o mé účasti na podzimních závodech na suchu. Teda suchý nebyl ani jeden... spíše naopak, některé zážitky jsou obaleny bahnem. Začali jsme Radíkovem, kde jsem na krátké trati získal dvě druhá místa- v kategorii C a BKJ. Trať byla náročná, plná kořenů, ale bohužel také lidí a dokonce aut. To si myslím, že by se mělo ošetřit, ale tady to nebudu rozvádět. Mackovi ale mají můj obdiv, že se jim do toho 2x ročně chce.

Dalším závodem byl sprinto-mid na Červenovodském sedle pod Suchým vrchem. Atmosféra až příliš komorní- snad bude příště závodníků víc. Na 8km trať jsme se vydali s Mesii, kategorie BKJ, protože kolobka se dvěma nebyla, a zvládli jsme ji nejrychleji (2x 21min na dost kopcovité trati). Vrcholem podzimního ježdění byl asi nejen pro mě Hradecký mid- perfektně připravené závody, kterých jsem se naposledy zúčastnil v roce 2003. Dost jsme trénovali, poslední týdny cca 5x týdně kolem 15km (delší trať se mi snad ani nepodaří poskládat). Vyplatilo se, Messi běžela krásně, midovou trať za 50 a 52 minut, stále před kolem s rovnou šňůrou, a v MBKJ jsme vyhráli.

Zdá se, že od západu přichází zima se vším všudy a začátek prosince bude sněhový a mrazivý. Uvidíme co na saních, protože běžky mi nejdou zdaleka tak dobře, jako kolo. Ať to šlape vám i chlupáčům,

Brázdič.