Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z klubové schůze 2013

3. 8. 2013

Klubová schůze 2013

Jako již tradičně se roční výroční klubová schůze konala v Jeseníkách v areálu Miroslav www.rsmiroslav.cz/ při již 10.ročníku dogtrekkingu Stopou strejdy Šeráka. Slabá účast byla poznamenána tím, že někteří členové byli zrovna na trati...jmenovitě Tomáš Kamenár, Katka Trněná, Viktor Vlček a Petr Kolář. Někteří členové byli omluveni a Ti co se neomluvili již pravděpodobně nemají o činnost klubu zájem.

1. Zahájení - se ujal prezident Gejza a i v horkém počasí zahájil schůzi slavnostním přípitkem. Poté byl určen zapisovatel - Dan - protože spousta klubových schůzí se nedochovala v písemné formě.

2. Zhodnocení sezóny 2012 / 13 - hodnocení sezóny bylo velmi jednoduché, jelikož klub pořádá jedinou akci a to trek v Jeseníkách, hlavně za velkého vypětí sil prezidenta Gejzy a jeho pravé ruky Bódi. Loňský trek proběhl bez problému a k naprosté spokojenosti jak závodníků, tak pořadetelů. Byl zde pokus o pořádání tréningového kempu na kárách, ale akce nakonec zůstala spíše rodinou aktivitou a tak v budoucnosti budeme pokračovat v organizaci takových akcí jedině v případě většího zájmu účastníků. Byly vyzdvihnuty výsledky našich členů a to jmenovitě: Brázdič -MČR kategorie MBKJ 1. místo, Petr Kolář- vyhrál všechny longové závody na běžkách kterých se zúčastnil a Viktor Vlček vyhrál na běžkách se dvouma alaskánama Šediváčkův long.

3. Volba představenstva klubu pro sezónu 2013/14 - představenstvo klubu zůstalo beze změny.

4. Plán klubových akcí pro sezonu 2013/14 - Byl ukončen 10.ročník dogtrekkingu Stopou strejdy Šeráka a vzhledem k problémům se sponzorským zabezpečením si Gejza ponechal čas na rozmyšlenou, zda bude pokračovat v pořádání treku.Vzhledem k tomu že je to jediná klubová akce, byla odezva na tohle rozhodnutí spíše negativní. V každém případě si myslím, že celý realizační tým je připraven pomoci tak, jak budou síly stačit i v nadcházejících ročnících tohoto tradičního a skvěle probíhajícího závodu.

5. Volba nových členů - v loňské sezoně nebyl zájem o vstup do klubu a tak nebylo o čem diskutovat. Jsou však předběžně evidováni dva noví zájemci o členství a to: Tereza Krámská a Petr Mužátko. O jejich přijetí do klubu se bude rozhodovat na příští výroční schůzi.

Dalšími body klubové schůze byly diskuze a volná zábava a vzhledem k tomu, že do cíle začali dobíhat první závodníci, tak se tato část tak nějak prolnula do průběhu závodu, ale doufám že si ji všichni zůčastnění užili.

Děkujeme za pohoštění a obsluhu během výroční schůze a doufám, že se sejdeme příště ještě v hojnějším počtu.

Během schůze zaznamenal a posléze sesmolil sekretář Dan Navrátil.