Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréning na Žabě

7. 10. 2012

Torzo klubu o prodlouženém víkendu 28.-30.září 2012 uspořádalo tréningový kemp. Účast nebyla veliká, zato však kvalitní. Tolik malamutů pohromadě jsem už neviděl ani nepamatuji..

Každý den jsme ujeli pár kilometrů. Pro velké horko jsme však nevyrazili na připravenou MIDovou trať ... to nám však nezkazilo náladu a tak jsme jezdili ráno i večer. Samozřejmostí byly klobásky z udírny, o které byl velký zájem a tak se z komína kouřilo o sto šest. Náladu pozvedlo pivo, které kupodivu padlo v sobotu v osm večer. A tak přišla na řadu láhev slivovice od Petrášů. Jenom pro zajímavost to jsou výstaváci, kteří mne ve stoupání před cílem předjeli a zmizeli ... no co už, budu muset více trénovat.

O stravování se nám starala Štěpánka a paní Růčková. Hlady jsme tedy netrpěli. Také jsme zvládli obsadit novou kategorii HUB-1 a více. V této kategorii se sešla spousta závodníků a houby se nám kupily pod vozíkem. Původně jsem je chtěl osmažit ještě v kempu, ale vytrvalý déšť, který nás v sobotu večer přepadl, vydržel déle než my i přes to že jsme vytrvale přikládali na oheň ...

Ještě jsme zvládli pouštění draků a povalování se na louce a tak byli spokojení i nejmladší účastníci tohoto zkušebního ročníku. Pro příští sezonu se pokusíme tuto akci více zpropagovat a hlavně o ní informovat více dopředu.

Mushingu ZDAR!